Muna

Runoilija Madonruoka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyhjyys ennen syntymää
tai sen jatke elämä
kun ruskuaispussi on kulutettu
ja jäljellä on vain tienpää.

Katsot kuolemasi porttia miettien
vasta synnyin ja sitä tuumien
oliko ajatus, joka leijumaan jää
tämän porttien pää
ellei sen rattaisiin todellakin jää
mun pää...

Selite: 
Ne muutamat ajatukset kuolevan teollisuuskanapojan päästä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot