Kuiskaus

Runoilija SeasonSpike

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ääneni päästän herkästi korvaasi
kuin kanteleen heleän soinnin
sanon nimesi kauniin
joka kielelläni niin hyvältä maistuu
en raskisi sinua päästää pois...
jos käykin niin...
että et tulsikaan takaisin
vaikka niin uskon...
luullut olen muutakin
ja palannut olet
ehkä joskus tulee...
kerta viimeinen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkä runo.
"Ääneni päästän herkästi korvaasi
kuin kanteleen heleän soinnin" ihana ja omaperäinen vertauskuva. Kaunista :)

 

Käyttäjän kaikki runot