Pavor Nocturnus

Runoilija SeasonSpike

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unestani herätän itseni
puren itseäni ja huudan
haluan katsoa hetken menneeseen
koska tulevaisuus tuntuu ikuisuudelta
sinne on aikaa katsoa
mutta kun en elä mennyttä
uskallan siellä käväistä
en aijo sinne jäädä
koska se ei kestänyt

"vaan ehkä kerran viimeisen
itselleni lupaan sen
hyvästit saan jättää sulle
olit joskus rakkain mulle".

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipausta ja menetyksen tuskaa kuvaava herkkä runo, jossa lopussa eteenpäin menemisen meininki!

hienoja sanoja, koskettavia, PALJON ONNEA YSTÄVÄNI, SYNTYMÄPÄIVÄNÄSI

 

Käyttäjän kaikki runot