Amaurosis Fugax

Runoilija SeasonSpike

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kokonaisvaltainen rakkautemme muuttui
menetimme lihallisen rakkauden
jäljelle jäi henkinen rakkaus
mutta se ei kestänyt -
tai se ei riittänyt
erkaannuimme toisistamme
menetimme toisemme
se on koskettavaa
ja se on ikävää
se sokeuttaa
mutta se on elämää
nyt meillä on aikaa itsellemme
omilla tahoillamme
alamme taas nähdä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on kimurantti pakkaus. Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot