2.

Runoilija Pariisi-ilmiö

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En kirjoita lyyristä blogia tai runomittaista päiväkirjaa.


Luulivat kai, että tapoin koiran.


Kirjoitan runoja.
 

Mies vihreässä kauluspaidassa ja kravatissa
pitää bussipysäkillä kädessään ruukkua, jossa on viherkasvi
- Terve Jukka! huikkaat kasville kun kävelemme ohi

ja naurat

ja päivänsäteeni hyppää vesilätäkköön
ja kastuessa naurattaa
ja naurattaa
- se on kesä, sanon itselleni

vilkaisen taakseni ja Jukka katsoo pahasti
minä varmaan sekoan

Selite: 
Sarjasta "Sinun kai, rakkaani"
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan huippu!

ystäväni Jukka-palmu, se on kuuluisa kaveri vissiin.

hehee, tää oli mahtava!

 

Käyttäjän kaikki runot