Baarilaulaja

Runoilija Pariisi-ilmiö

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En kirjoita lyyristä blogia tai runomittaista päiväkirjaa.


Luulivat kai, että tapoin koiran.


Kirjoitan runoja.
 

Heräsi aamulla hän
tai no, aamupäivähän se oli
eilispäivä selkänsä takana
heidän allaan sama lakana
heti iltapäivästä lähti toinen
kiinni jäänyt, ties mikä loinen
siitäkin selvittiin, kai
noihin tottuu, vai?

Savukkeita menemään jonossa
pysyy lauluääni kunnossa
nopeat vilkaisut nuottiin
menee samaan muottiin
aina valmistautuminen
ai mikä valmistautuminen?

Ilmaiset juomat tai ainakin yksi
tulee ennen keikkaa vedetyksi
pitäähän sitä rahaa jostain saada
kolikoita lisää hattuun kaada!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämähän oli lyyrinen pläjäys. (:

 

Käyttäjän kaikki runot