Oodi korvillesi

Runoilija Pariisi-ilmiö

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En kirjoita lyyristä blogia tai runomittaista päiväkirjaa.


Luulivat kai, että tapoin koiran.


Kirjoitan runoja.
 

Moottoritien utuinen humina
ja se yksi suhari
äänivallien vihertävä kumina
oi, siellä istua alas voi

Kaukainen sointi linnunlaulun
se korpin rääkäisy
falski sointu metsän taulun
on matka jälleen lyhyempi

Kuunnelkaa valtamerilaivoja
kuin rikkinäinen sumutorvi
vetten ja rantain saastevaivoja
näköalahuviloissa kattilat kiehuvat

Niitä saisi apteekeista, musiikkikaupoista
konserteista festivaaleilta matkoilta lentokentältä
eikä puhuta lukkoon menosta

korvassa on ihmisen pienin luu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Korviaan kannattaa helliä, niiden kautta paljon iloa saa. ^^

Kyllähän tässä kaipaus juurille tulee. Kirjoitat hienosti!

 

Käyttäjän kaikki runot