Rakastan

Runoilija LISBETTI

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä hänen
kanssaan kuljen.

Vaikka maailmojen
ääriin minä hänen
rinnallaan
matkaani taitan.

Hän on minulle siivet,
hän on minun valoni.

Häntä minä iäti
rakkaudellani kannan.





Nämä sivut on omistettu rakkaalle miehelleni.
Näissä runoissa asuu ääretön rakkauteni häneen, hänen rakkautensa voima.



 

Minä olen keinunut sylissäsi
jo kai tuhansia öitä
ja silti jokaisena iltana
minä käperryn Sinuun
kuin kerta olisi ensimmäinen.

Minun ihoni muistoissa
kerrotaan siitä,
että Sinä olet ollut
minulle iäti ja silti,

silti minä tahdon pidellä
Sinua kuin kosketus olisi
siinä hetkessä syntynyt,

niin kuin Sinun kätesi
kietoutuisivat minuun
ensimmäistä kertaa.

Jokainen päivä tuntuu
ensimmäiseltä,
jokaisessa kosketuksessa
tuoksuu Rakkaus.

Minä

Ikuisesti Sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi kuinka ihana runo ja aistia voi aidon rakkauden.Kaunista.

Tästä ei rakkaus voi parantua. Kadehdittavaa.

Suoraan ♥sydämestä syntynyt rakkausruno on tämä.

Runo,joka kirjoitettu kenties ajatuksella.kuin jokainen hetki olisi se viimeinen ja siitä on pidettävä kiinni. Lämmin

kaunis hellä ja herkkä runo, tunteistasi häneen, rakkaudesta, ihosi herkästä tunnelmasta muistuttaen hänen kosketuksestaan, todella ihanaa... toivontaan että kestää ikiajan

Tämä on upea, paljon puhuva rakkausruno. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot