pihla

Runoilija Suuripuu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksinäisyys on hyve...ainakin muita kohtaan!
 

ikiaikainen uhrit nähnyt
verihuntuinen syksyisillä
vihreän vaalea juhannusneito

rakkaani asetu iltaselle
tähän turvaan alle
kirjavalle liinalle olen kattanut

poksautan shamppanjapullon
pikkunokkelat syötän sulle
kiedon käteni ympärille ja puristan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näihin aikoihin nupullaan
on Pihla neidon lehdykät. : )
ONNEA!

 

Käyttäjän kaikki runot