Kaunis mieli

Runoilija Poppamies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"ainoastaan uneksija myrkyttää päivänsä,
 kantaen taakkaa murheiden, suurempaa kuin synneillään ansaitsee."

               - John Keats (pätkä suomennoksesta)



     Kuulen sydämeni huutavan
     tyhjä käteni kirjoittaa
 

Sotkeennuin tänään suihkussa
kun sinä tulit
minun mieleeni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hihii, piristävän hauska

Hauska !

No näinkin voi käydä :) Hieno oivallus :)

Loistava runo!!
Hyvää Syntymäpäivää!!

*virn*

tämä oli mahtava. aivan ihana. lyhyestä virsi kaunis, ja täyttä totta tämä.

omaan mieleenikin tuli tänään suihkussa eräs, jonka mukana ei tule aina puhtaita ajatuksia. tämä oli niin itseä koskettava.

Lyhyt ja ytimekäs :) *10* Hieno runo...

HIH! Ihana! Toimii...ja antaa mielikuvitukselle vallan :))

Kun kerrot miten, minäkin kokeilen. ;)Tosi nappi, ei voisi olla parempi yhtää pidempänä.

No joo, kai siivosit seinät. *virn*

Tälle nauraa ihan luonnostaan, ihanan pirteä ja luonnollinen pätkä. :D

Erittäin hauska runonpoikanen. Loistavaa!

Hienoutta. Tiivis ja niin hauska runo. Pidän kyllä - ja paljon.

Kaunis tosiaan, näin voi tosiaan käydä, jos pelkästä mieleen tulemisesta sotkeutuu taitaa olla aikamoinen tyyppi kyseessä. : )

lyhyt ja hauska runo mutta kyllä vain on näin joskus minullekkin käynyt,kyllä sillä ajatuksilla mieli sotkeentuu*ojentaa saippuan*

Perskutarallaan, kun tätä ei vaan millään kykene uudemmallakaan lukukerralla ottamaan arvokkaasti ja repeämättä.. väkisinkin vie tämän lukijan kyllä simmosiin aamunavaus tunnelmiin, jotta itseäänkin alkaa pian jo punastuttamaan. Huh, heijaa sanon mä, joka erityisesti tykkään pienistä. Runoista. Että se siittä kauniista mielestä minun kohdalla=)

Suihkussa tulee aina mieleen ne kaikki eritteet joita on pakko erittää. Joten pidän tästä kovasti ja paljon.

Mielikuvia tuova ilmaisu...mihin kaikkiin juttuihin suihkussa voikaan sotkeutua, jopa yksin!

Ei, ei tätä vain voi olla lukematta ilman, jotta hymy nousee kasvoille. Pokka ei pidä edes sadannella kerralla. Salli minun siis tirskua tekstisi ääressä *virn*

Vaikuttavia mielikuvia.
Onnittelut

Hauska ja hyvänolon viesti runosesi (: tuli mieleen heti aiheesta, niin kaunis on taivas, kaunis on maa.jne.

Ihana. Sotkeentua suihkussa <3
Tuli hienoja mielikuvia. Tämmöinen sopivan piristävä, muttei makea. Ei lihottavan makea.

hauska pikku runo... tunteet vie jalat alta!

*hymy* Toivottavasti tassut olivat yhä tallessa :)

 

Käyttäjän kaikki runot