Pettäjän rinnalla

Runoilija uneton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siniset silmät tuikkivat kertoen onnesta ja kenties jopa rakkaudesta. Rakkaus, läheisyys ja luottamus... Mitä muuta voisi toivoa!
 

Miten voikaan rinnallasi olla vuoristorataa päivästä päivään, vuodesta vuoteen.
Olet epävakaa,
et tiedä itsekään mitä toivot elämältäsi.
Luotettava, sitoutunut, rakastava sanot olevasi olematta kuitenkaan.
Hyvä olla lähelläni, mutta seuraavassa hetkessä olet jo etsimässä vierasta naista viihdyttäjäksi.
Miten joku voi elää jatkuvasti kaksoiselämää?
Sokea halusi vie sinulta ymmärryksen tajuta että sinua lukee kuin avointa pettäjän kirjaa.
Tekojasi välillä hyvitellen ja välillä kiukutellen.

Selite: 
Miten pitkään on riittävästi?
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista luettavaa. Runosi kaksi vuotta sitten käsitteli samaa aihetta, ja jäin vain miettimään, että ei kai vieläkin...?

 

Käyttäjän kaikki runot