Kun mikään ei riitä

Runoilija uneton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siniset silmät tuikkivat kertoen onnesta ja kenties jopa rakkaudesta. Rakkaus, läheisyys ja luottamus... Mitä muuta voisi toivoa!
 

Herrasmies ja vielä kaikin puolin kohtelias.
Hyvätapainen ja miellyttävä.
Upeita hetkiä hienoissa paikoissa.
Ravintoloita, kylpylöitä, hotelleja ja uusia maita.
Hienoja kokemuksia hyvässä seurassa.
Hyvä olla kainalossa haluttuna.
Keskustelet ja kosketat.
Olet unelmani ja niin totta.

Enää ei kiinnosta läheisyys.
Et halua viettää aikaa seurassani.
Matkat on matkustettu.
Maat nähty.
Ei jaksa, ei huvita.
Päätä särkee.
Anna mun olla rauhassa.
Ilkeästi puhut tai olet mykkäkoulua.

Yhteydet muualle on avattu.
Herrasmies antaa aikansa toiselle.
Kylpylät ja illalliset kynttilänvalossa.
Sanat riittävät vain toiselle naiselle.

Minä en enää riitä.
Uutuudenviehätystä olet vailla.
Et myönnä totuutta.
Et laita pistettä tarinalle.
Kun mikään ei riitä..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Narsistin touhuja.
Pyristele kannoiltasi!

Koskettava kuvaus tästä ajasta, kun kaiken saa niin puolta puuttuu.

raadollista ja surullista, runona taiten tehty, koskettaa tunteita.

 

Käyttäjän kaikki runot