Nimetön

Runoilija 8d070a20e6706b3ce0e4c8308e0ab017

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2003
Viimeksi paikalla: 6.1.2019 10:11

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Niin hiljaiseksi jäänyt
sisälläni
ulkona

he kaikki lähtivät
rakkaat
sydämen tasaista sykettä

meren aallot keinuttavat tähän uneen
missä saniaisten alla siilillä koti
lepakoiden nahkaisten siipien lento

kosketan sormella vaivihkaa nuohojan kultaista nappia
kuiskaan toiveen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Värähdyttävä.

Todella herkkää ja kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot