seitsemän askelta itään

Runoilija riell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Seitsemän askelta itään ja
yksi etelään
Aarteeni ei ole kaukana
sinä et ole kaukana

mutta jos jaloillani jännitän
kohtaamistasi
en koskaan sinua saavuta

Vielä olen sinulle
olematon
vielä huulesi eivät ole
huuliani koskettaneet

mutta kun jännitys lakkaa
ja olen kulkenut
seitsemän askelta itään ja
yhden etelään

silloin sinä
olet oleva minun

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot