Ikävä

Runoilija Dizzz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If you have one foot in yesterday and one in tomorrow you'll just sh*t on today." Ikävistä asioista, surusta ja ikävästä, on niin paljon helpompi kirjoittaa. Siksipä niistä on moni runo saanut alkunsa. Mutta minä haluan kirjoittaa vielä niistä onnellisista hetkistä, kun mikään ei ole ihanampaa kuin elämä.
 

Minulla on ollut sinua ikävä.
Et ole kuulunut elämääni,
vaikka joskus olimmekin ystäviä.

Minä muistan edelleen ne yhteiset hetket.
En koskaan unohtanut,
en koskaan olisi antanut itseni unohtaa.

Minä haluaisin sinut vierelleni,
niin kuin sinä vierelläni joskus olit.
Mutta kuitenkin eri tavalla.

Vaikka haluaisin meidän vielä olevan ystäviä,
haluaisin myös jotakin enemmän.
Minä haluan Sinut.

Rakkaudella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

But there's something I can never have.

Runosi osui ja syvälle sydämeen. Kaunista ja toiveikasta.

Saa haikeaksi ja muistelemaan tuota tunnetta. Kaunis ja koskettava runo

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot