Vihasi.

Runoilija Dizzz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If you have one foot in yesterday and one in tomorrow you'll just sh*t on today." Ikävistä asioista, surusta ja ikävästä, on niin paljon helpompi kirjoittaa. Siksipä niistä on moni runo saanut alkunsa. Mutta minä haluan kirjoittaa vielä niistä onnellisista hetkistä, kun mikään ei ole ihanampaa kuin elämä.
 

Puristat kätesi nyrkkiin,
voin kuvitella kuinka hiukseni jäävät sen puristuksiin.
Tunnen kuinka vihainen olet.

Pääni taipuu taaksepäin,
tuijotan sinua suoraan silmiisi ja hymyilen.
Minä rakastan sinua!

Kerrot kuinka raivoissasi olet,
kuinka paljon tahtoisit juuri nyt satuttaa minua.
Voin lukea tunteesi katseestasi.

Minä olen tässä,
voin kuvitella kuulevani sydämesi vihaiset lyönnit.
Voin tuntea sen kosketuksessasi.

Kiristät otettasi hiuksissani,
suljet silmäsi ja hengähdät hetken.
Vaadit minulta selitystä.

En voi selittää tekoja, joita en ole tehnyt.
En voi peruuttaa sanoja, joita en ole sanonut.
En voi muuta kuin pyytää anteeksi.

Pyydän anteeksi sitä mitä en ole tehnyt,
mitä en koskaan tule tekemään,
sanoja joita en koskaan tule sanomaan.

Lopulta sinäkin joudut pyytämään anteeksi.
Sitä että uskoit sen, mitä kuulit.
Etkä uskonut itseäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot