Ihmisiä

Runoilija Dizzz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If you have one foot in yesterday and one in tomorrow you'll just sh*t on today." Ikävistä asioista, surusta ja ikävästä, on niin paljon helpompi kirjoittaa. Siksipä niistä on moni runo saanut alkunsa. Mutta minä haluan kirjoittaa vielä niistä onnellisista hetkistä, kun mikään ei ole ihanampaa kuin elämä.
 

On olemassa ihmisiä,
jotka kannattelevat.
Niitä ihmisiä,
jotka auttavat pysymään pinnalla.
Niitä ihmisiä,
jotka rakastavat sinua aina.

Ja on olemassa ihmisiä,
jotka antavat syyn kirjoittaa.
Niitä ihmisiä,
joita ilman voisi elää onnellisena.
Niitä ihmisiä,
joita ilman et kuitenkaan olisi sinä.

On olemassa ihmisiä,
joita et ole vielä tavannut.
Ja on olemassa ihmisiä,
joita et välittänyt huomata.
Mutta huomasitko,
että saatoit juuri menettää jotakin,
jota ilman et olisi halunnut elää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvällistä pohdintaa, hieno!

Syvällistä pohdintaa, hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot