Reservin aurinko häämöttää

Runoilija UnohduS

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kummisetä, reserviläinen, foorumin puolella nimellä Epäluottamuslause.
 

Vielä viisi kertaa,
tulen kuulemaan "Komppaniassa herätys!".

Vielä viisi päivää,
varusmiehestä reserviläiseksi.

Kuulemma nuo viisi päivää,
tulevat olemaan elämäni pisimmät.

Mutta se ei juuri haittaa,
sillä niiden jälkeen,
Klamydian laulun sanoin:
MÄ LÄHDEN HIMAAN!

Selite: 
Tässä jonkulaista tajunnanvirtaa intin ollessa loppusuoralla..
Kategoria: 
 

Kommentit

Humoristinen ja kuitenkin niin realistinen runokuvaus.

:).. On varmaan kiva tunne päästä armeijasta pois .. Itse olen ajatellut armeijaan mennä,
kunhan on opinnot käyty loppuun..
ja kai armeijasta hyötyä on jos rajavartijaksi aikoo :).. Kiva runo!

Hyvin kirjoitettu, napakka kokonaisuus, jolla hyvä loppulause! Hyvää syntymäpäivää Sinulle!

Hyvin napakasti kirjoitettu niinkuin intissä pitääkin..tähän hyvään lopetukseen toivotan sinulle oikein hyvää syntymäpäivää.

Hieno runo ja piristävä...

tämä oli aika hauska.
pidän tästä vaikka tämä ei ehkä mun tyyliin sovikaan.ehkä.

Ne pisimmät päivät ovatkin jo ohi
Joten Tervetuloa vain siviiliin.

Hyvää Synttäriä.

 

Käyttäjän kaikki runot