Suomen nopeimmin kasvava ja viidenneksi suurin

Runoilija UnohduS

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kummisetä, reserviläinen, foorumin puolella nimellä Epäluottamuslause.
 

Presidentinvaaleista

nykyhetkeen

tuolla välillä on

yli 700 kaltaistani

jotka kyllästyivät

valitsivat toisin

Perussuomalaiset.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot