Nimetön

Runoilija Jim

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2003
Viimeksi paikalla: 30.10.2015 7:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistan ne kahviläikät vieläkin
niillä sinisenharmailla rappusilla

mitä väriä sinun silmissäsi oli

en ole enää aivan varma

mutta luulen että

niiden takana oli niin suuri maailma

että sen oli pakko tulvia välillä

alaripsiesi yli poskille

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot