Asutaan

Runoilija Etsijätär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Anna anteeksi, jollen muista sinua arvostelustasi kiittää; yleensä tapanani on kommentoida minun ns. runojeni kommentoijia.. Mutta muistini on välillä enemmän tai vähemmän... hyvä...
 

kerroksittain
vierekkäin
limittäin
tai
lomittain

mutta eihän välitetä toisistamme

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

juu ei, serotoniini on sitä varten...

nimenomaan, todellisuutta ikävä kyllä!!

hieno runo, pidin paljon!

Surullista

Ikävä kyllä kovin todellinen surullinen runo.
Hauskaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot