luotettava ystävä

Runoilija Toini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiesitkö,että perhoset ovatkin pikkuenkeleitä ja ne lentelevät mielellään hyvien ihmisten ympärillä.=)
 

Ihminen ei ole koskaan yksin,
vaikka niin luulee.
Joku sinunkin kaipuusi kuulee.
Se on lohduttavaa,
kun huolensa kertoa saa
ja juuri kun tunnet voimiesi loppuvan,
muistat,että sinähän et
koskaan ole yksin.
Kuljet Luojasi kanssa käsityksin.

Selite: 
kunpa aina tämän muistaisikin :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Luojalle siitä kiitos että saa kulkea käsitysten.

tämä pitäisi muistaa aina...

totta Jumalan kämmenellä, aina sitä ei muista, *halaa*ystävää, kauniistsi runossasi pohdit

 

Käyttäjän kaikki runot