Joulu yö

Runoilija Kultasuu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2008
Viimeksi paikalla: 18.4.2017 23:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 22-vuotias nuorukainen Vantaalta. En ole koskaan julkaissut runojani aikaisemmin, mutta muutaman novellin kylläkin. Olen myös harrastanut vähän teatteria, kuvataidetta ja jotain muotokuvan veistämistäkin yrittänyt.
 

On joulu yö
Huohotusten kuoro
Laulaa kiihkeää sävelmää
Sydämet kiivaan rytmin luo

Intohimoni kutsuu kotiaan
Käteni etsivät rajojasi

Kilpajuoksua
Kliimaksin luo
Yhtä matkaa

Ovesta mennään
Yksi kerrallaan
Aikaisemmin tai myöhemmin
Valo aivoissa sokaisee
Jatkanko edelleen?

Selite: 
kirjoita siitä mitä tunnet, sanoi eräs viisas aikoinaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot