Hanna

Runoilija Kultasuu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2008
Viimeksi paikalla: 18.4.2017 23:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 22-vuotias nuorukainen Vantaalta. En ole koskaan julkaissut runojani aikaisemmin, mutta muutaman novellin kylläkin. Olen myös harrastanut vähän teatteria, kuvataidetta ja jotain muotokuvan veistämistäkin yrittänyt.
 

Kauan sitten sua salaa katselin
Pintasi kaarteet kynällä tallensin

Nyt sunnuntain suojissa
Pyörimme lakanoissa
Paljaalla iholla
Etsimme toista

Samanlaista tai vastakohtaa
Se syvälle sisään on kätketty
Sen täytyy olla sattumaa
Kun kaksi tarinaa samalla sivulla kohtaa

Minulle seon silkkiä ja kaarteita
Kauniin valtakuntasi aarteita etsin
Haluan olla sokea

Koko iltapäivän sinua ahmin
Kunnes väsyn
Ja rauhoitat tahdin

Selite: 
Eräästä ihanasta tytöstä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot