Kuinka sinä olet niin

Runoilija Randomvilma

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 30.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Minä olen pöytä nurkassa
ei, en liiku vaikka mul on jalkoja"


nyt kun kesä on taas ainakin jollakin tapaa ohi, eikä aurinko enää kauaa piilota katkeruutta, alkaa tehdä mieli kirjoittaa taas.
 

yhtenä helvetin päivänä
tajuan miten hukun sinuun
miten silmäni eivät tulvan tullessa näe
ja sinä saat ajaa
taas pitkin ojaa

yhtenä helvetin päivänä
ymmärrän kuinka tukehdun pian
kuristaviin käsiisi, mikseivät kosketa
ja sinä saat elvyttää
suudella, myrkyttää

ja yhtenä helvetin päivänä
sinä lopulta sitten lähdet vain
ja minusta menehtyy kaikki

ja sitä ennen kysyn että "miksi en"

koska enhän yhtenäkään päivänä

ymmärtänyt että sinuahan minä hengitin

Selite: 
jotenkin tuntuu ontolta pitkän tauon jälkeen, mutta ei kai tässä auta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella loistava, voimakas on tämä runosi!

tämäpä upea :o

Ahdistavan hyvä! : )

Todella loistava, voimakas on tämä runosi!

tämäpä upea :o

Ahdistavan hyvä! : )

 

Käyttäjän kaikki runot