Tulevaisuus

Runoilija marjostus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2008
Viimeksi paikalla: 1.2.2017 16:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Fantasiapäiväkirjani.
 

Huipulta syöksyn
tuntemattomaan sumuun
silmät täynnä jääneuloja
luottaen sinuun
sinua seuraan


Elämässä on syöksyttävä
kohti tulevaisuutta
kohti tuntematonta
vain uskoen
hyvää tästä seuraa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau!
Elämän syöksylaskija!
Kovasti pidän:))

Olisippa minullakin rohkeutta syöksyä kohti tulevaisuutta, niinkuin runossasi,,

Aistien syöksyrinnettä, upeaa. :)

Juu, minäkin olen
singahdellut sinne tänne
etsien hyvää seuraa
ja melko vaisuksi olen tullut...

Syöksylaskua aina alaspäin, oikealla asenteella eteenpäin.
Hieno

Joskus on otettava askeleita, joiden alla olevasta maasta ei tiedä, kuinka se kestää. Toiveikas runo, jossa on kova vauhti päällä.

käy vähän turhan ylikierroksilla tää runo, mutta sisältää mielestäni totuuttakin

On uskallettava (senkin uhalla, että joskus voi mätkähtää maahan) ~sillä muuten ei ole elämääkään.
Voima ja vahvuus huokuvat näiden rivien välistä upeasti.

Uskallusta elämiseen tarvitaan ja vahvoja istumalihaksia mahalaskuun.

Runo täynnä rohkeutta aivan kuin kirjoittajansakin, pidin :^)

Vapaa pudotus! Voimaa ja tahtoa pursuavat nämä rivit.

Tähän runoon miekin haluan uskoa!

Koskaan ei tiedä mitä elämä eteen tuo, mutta eteenpäin on aina mentävä, joskus jopa syöksyttävä, kuten runosi sanoo!

Tuntematon pelottaa, mutta mitä muuta voi, jos tahtoo jotakin uutta löytää....

Ennakkoluulottomuus kunniaan.
HYVÄ!

Jes! :) *Kiitos, muru

 

Käyttäjän kaikki runot