Ystävä

Runoilija markkukai

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sosiaalinen kaveri,jokainen ihminen on arvokas.Rakasta lähimmäistäsi kuin itseäsi.
 

Niin paljon merkitset minulle,sinä
ystävä läheinen,kuljet rinnalla
heikon ihmisen vaikka tieni on
pölyinen.

Et syytä sä siitä minua vaikka tekoni
ansaitsis sen,sinä tulit ystävä lähelle,
nostit ja sanoit minä sinua ymmärrän.

On lähellä ystävä silloinkin,kun kaikki,
muut menneet on pois,et sittenkään
kääntynyt pois,vaikka murhetta sinulle
toin.

Älä lähde ystävä luotain pois,sinun
sanasi paljon merkitä voi,uus aamu
voi nousta tuhkasta vielä,kun ystävä
lähellä on minua vielä.

markkukai.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana<3 Hyvää syntymäpäivää!

Kauniisti kuvailet ystävyyttänne. Hauskaa syntymäpäivää.

Kuinka kaunis runo ystävälle ja ystävyydestä
tosiystävät ei selkää käännä,kauniisti kirjoitat siitä

Jokainen tarvitsee ystävää, muuten ihminen yksin jää.

Nätti runo ystävälle, -ystävä ei käännä selkäänsä vaikeanakaan aikana.
Syntymäpäivä onnittelut!

Kiva runo. Tärkeää sanomaa ystävyydestä.

toosi hyvin kuvattu ystävyyttä....TODELLA HYVÄ runo kiitos kun piristit päivää tällä hyvällä runolla onneksi olkoon!!

Jokainen tarvitee ystävää ilman ystäviä olisimme hyvin yksinäisiä.

 

Käyttäjän kaikki runot