Elämä on kai onnellista

Runoilija Tunturipöllö

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljastan itseni täysin, mutta mitä siinä häviän.
 

Elämä on kai onnellista jos olet itse itsesi paras ystävä.

Elämä on kai onnellista jos muistat ottaa joka päivä mielialalääkkeesi.

Elämä on kai onnellista jos sulla on kumppani ja ystäviä.

Elämä on kai onnellista jos sulla on litteä vatsa ja hyvä kunto.

Elämä on kai onnellista jos voit aina syödä mitä haluat ja juoda viiniä ruon kanssa ja usein myös ilman.

Elämä on kai onnellista jos voit polttaa tupakkaa etkä murehdi terveydestäsi.

Elämä on kai onnellista jos rakastat itseäsi etkä toivo olevasi joku toinen.

Selite: 
Pohdin onnellisuutta ja onnettomuutta. Jos sun pitäisi olla onnellinen, mutta et ehkä olekaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnea ihmiset etsii niin väärillä tavoilla,
vääristä asioista.
Onnellisuutta on se,
kun on sinut itsensä ja Luojansa kanssa.
Silloin onnea voi löytää myös muualta...
Etsi,kunnes löydät sen.
Iloa päivääsi!!:)

Onnea ihmiset etsii niin väärillä tavoilla,
vääristä asioista.
Onnellisuutta on se,
kun on sinut itsensä ja Luojansa kanssa.
Silloin onnea voi löytää myös muualta...
Etsi,kunnes löydät sen.
Iloa päivääsi!!:)

 

Käyttäjän kaikki runot