Nimetön

Runoilija Mistress

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Auringon säteillä tanssin
planeettojen kanssa
valssin askelia harjoittelin.

Tanssin unissani.

 

Ollaan hetki ihan hiiren hiljaa ja katsellaan toisiamme silmiin, ei saa koskea.

Kuunellaan toistemme sydämenlyöntejä, mitä ne yrittävät kertoa.

Ne kertovat,

eletyistä elämistä

suolatuista kyynelistä

hunajaisista suudelmista

sydän puhuu....

kun vain osaat kuunnella.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih... Ihanan Väreilevä tunne runossasi.

Kolahti, ja Upposi.

...runoarkistoni helmiin...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Mistress Nimetön 18.1.2011 1 Runo
Mistress Nimetön 28.9.2012 0 Runo
Mistress Nimetön 23.12.2011 2 Runo
Mistress Nimetön 10.7.2013 1 Runo
Mistress Nimetön 7.3.2011 2 Runo
Mistress Nimetön 16.12.2011 0 Runo
Mistress Nimetön 3.2.2011 0 Runo
Mistress Nimetön 3.2.2011 0 Runo
Mistress Nimetön 1.12.2011 1 Runo
Mistress Suhdesoppaa 14.12.2010 2 Runo