Yksin

Runoilija Neifion

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.12.2007
Viimeksi paikalla: 31.3.2024 11:57

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1991

 
Sanat kaiuttimessa, kirjaimin
viisikymmentäviisi ilman kosketusta
kerran viikossa katse akryylin läpi 

Tahtoisi pakata ja lähteä
sinne missä voi istua,
katsoa yhdessä hiljaa seinää

Ei olisi seiniä ja hiljaisuutta
joka päivä samoja viestejä;
miten menee, asiat on hyvin, voisi olla huonommin

helppoahan se on sanoa
kun voi istua samalla sohvalla

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaan kanssa samalla sohvalla olemisessa on sitä jotakin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot