Paikallaan

Runoilija Neifion

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.12.2007
Viimeksi paikalla: 9.1.2024 21:28

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1991

 

Pysyä paikallaan
silti liikkua vimmatusti
eteen ja taakse
pääasiassa taakse

Etteivät ne näe
miten tahti muuttuu
adagio-allegro
hetkestä toiseen

Pysykää paikoillanne
viimeinen varoitus
tämä ei tästä parane
laulamalla

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikilta ei laulu suju, mutta ajatus ja kynä kulkevat.
 

Käyttäjän kaikki runot