On olemassa vain 'tänään'

Runoilija Neifion

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.12.2007
Viimeksi paikalla: 9.1.2024 21:28

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1991

 

Sinä päivänä kun pelkäät
huomista, aamua, päivää, iltaa
tiedät miltä se tuntuu

Kun olkapäälläsi istuu
mustanpuhuvia hahmoja
peilistä katsoo vieras hahmo
ikkunan takana on elämä
oven tällä puolella tämä hetki
lupaukset ovat kateettomia
seinät kaatuvat päälle
maailma lyö haaroväliin

Sinä päivänä kun pelkäät
herääväsi auringon sijaan pimeään
tiedät miltä se tuntuu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Osu ja uppos! Kosketti ja todella syvältä. Tästä ei puuttunut mitään eikä mikään ollut liikaa.
voi että, kertakaikkiaan upea.

Hemmetin hienoo runomatskua ja lahjakasta iloa silmälle on kaikki muutkin tekstisi :)

Suosikit <3

Kyllä varmasti monikin tietää tuon tunteen.
 

Käyttäjän kaikki runot