Hyvää yötä, tyttöni mun

Runoilija Neifion

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.12.2007
Viimeksi paikalla: 9.1.2024 21:28

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1991

 

Miten luvata ettei ole hätää
seinän takana äänet huutavat yhä
pimeässä huoneessa kaksi sydäntä
kaksi kehoa limittäin

Nyt nukutaan, hyvää yötä
mikään ei poista ääntä
silmissä tuttu katse
kahdenkymmenen vuoden takaa

Nukutaan yhdessä, lupaus
pienet sormet ranteella
joka muistaa yhä pelätä
eilistäkin paremmin

Kaikki on hyvin, silmät kiinni.

Selite: 
Rankat kaksi päivää. Henkisesti.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää, elämää osaa arvostaa. 
 

Käyttäjän kaikki runot