Irtiotto

Runoilija Demain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2005
Viimeksi paikalla: 7.12.2015 20:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vasta silloin,
kun marionettinukke
katkaisi lankansa,
sulki korvansa
pillien vihlovilta ääniltä
ja
jätti tuulimyllyt taakseen.
Vasta silloin,
hän oppi tanssimaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva hieno runo oravanpyörästä pois hyppäämisestä.

vauh, toivon jopa että oisin itse keksinyt tämän runon:)

jotenkin pystyn samaistumaan tähän tekstiin erittäin hyvin. sitä kun osaisi joskus heittää vain ne narut nurkkaan ja pistää kävellen puisilla jaloilla.

Ihana! En osaa tarkemmin selittää miksi, mutta pidän tästä aivan liikaa. Kaikki toimii, kaikki on kohdillaan. Varsinkin lopetus..: Ah, täydellinen runo!

Tässä runossa on ideaa.

Hieno, kielikuvallinen tekel, ja toimiipa muuten ihan kirjaimellisestikin hienosti! (:
Runon nimi ja runo sopivat hyvin yhteen, muodostavat ehjän kokonaisuuden.
Pieni, tiivis paketti, jonka jokainen sana vaikuttaa harkitulta ja merkitykselliseltä. Hienoa!

MAHOTTOMANMAHTAVANLOISTAVANIHANANVAHVAN RUNON OLET TEHNYT:) SIIS HYVÄ!

Ja mitäpä se kurrekaan siellä yksinään sätkii...

Loistavaa tekstiä.
Kun mietin marionettinukkea tanssimassa ilman lankoja, niin mieleeni tulee Rauli Padding Somerjoki ja "Rokki soi". Rauli ei tainnut tanssityylistään huolimatta pystyä koskaan lankojaan katkaisemaan.

Kahleista vapauduttuaan oppii vasta tanssimaan.

Oi, onpas ihana.

Hienosti kuvailtu, sanat asetettu on runoosi ja sen kuvaan, jossa vapaudesta nautitaan.

langat katkottu
korvat vielä kuulee
tuulimyllyt jätetty
opettelen tanssimaan...

Vahvasti vaikuttava teksti. Voimakas. Irtiottoon tarvitaan juuri sellainen. Meistä ei varmasti kukaan halua olla toisen marionettina. Vertauskuva oikein onnistunut.

Voikun ihana :) Hieno irtiotto!

Mielenkiintoinen. Pidän.

Mielenkiintoinen. Pidän.

ei voi luoda naruissa muiden hyväksi. viisas, värikäs runo.

oravanpyörästä hyppäämäinen tekee ihmiselle hyvää

Tässä on paljon, ihan todella. Hieno runo niin tällaisena tarinana kuin vertauskuvallisestikin! Ihminen voi olla vapaa vasta kahleet katkottuaan. Silloin vasta oppii tanssimaan, innolla, ilolla.

Upea runo!

Punainen lanka hehkuu kyllä miellyttävästi, mutta rivitys latistaa kokonaisuutta (imho).

Hieno.

Hienosti sanailtu.

Hieno tällainen niinkun kasvukuvaus. Komee runo!

Tää on valtavan viisas ajatelma!
Pitäisi luetuttaa jokaisella, varsinkin huonon itsetunnon omaavalla ihmisellä, kiitos tästä!

niin kaunis ja viisas runo

pillipiiparit ja tuulimyllyjä vastaan taistelut ovat muita varten. Hieno runo!

Suosikit --->

 

Käyttäjän kaikki runot