Eteenpäin

Runoilija Demain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2005
Viimeksi paikalla: 7.12.2015 20:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Liian monta vuotta
mietin seuraavaa askeltani
mihin suuntaan sen ottaisin.
Tallasin paikoillani niin
että olin jo uppoamassa.
Nyt kun olen kulkenut
suurin harppauksin
elämässäni eteenpäin
sydämeni näyttämää tietä,
ei se ole ollut ollenkaan
niin vaikeaa kuin olin kuvitellut.

Olen onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on viisaan upea runo. Valaa rohkeutta.

hYVÄ ETTÄ VAPAUTIT ITSESI, LIIAN MONI HUKKUU TOISTEN VALLAN ALLE! ILOISIA ASKELEITA POLULLESI:)

Jes :) Sitä tietä on hyvä kulkea :)

Tälläinen matka vaatii voimia paljon. Niitä toivon lisää sinulle.
Ihanaa että olet päässyt onneen ja olet onnellinen.
Upean koskettava ja voimia antava, rohkaiseva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot