Ennen aamuyötä

Runoilija Tikes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minäkin voin esittää nukkuvaa
tuoksua vaniljalta vieressäsi
painautua aivan kiinni
leikkiä, että väsyttää

Pian kuitenkin
henkäysten leikki
sekoittaa sinut minuun
ja alastomat vartalot
heräävät uhmaamaan
arki-iltojen unista kemiaa

Aamuyöllä
sinun kaulallasi
maistuu vanilja

meitä väsyttää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo sinulta! Pitkästä aikaa siinä mielessä, että edellisestä runostasi onkin jo aikaa. Loistava kirjoittaja sinä olet ja hyvää kannattaa odottaa!

 

Käyttäjän kaikki runot