Onko vai...

Runoilija Kulkuritar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2007
Viimeksi paikalla: 22.10.2019 15:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvää rakkaudentäyteistä ja Onnellista Vuotta 2015! Hupsista! Taas se vuosi vaihtui vauhdilla! Kiitos jokaiselle yhdessä ja erikseen, jos en aina muista kiittää, kun harvoin tulee käytyä sivustolla. Elämä kuljettaa....... Minäkin olen koonnut runoni kolmeksi kirjaksi. Eivät ole myynnissä kuitenkaan. Iloitsen suuresti näistä "iltatähdistäni"
 

Tänään joku sanoi minulle
-sitä se rakkaus on-
mutta ei hän kyllä tiennyt
mitä juuri se rakkaus
on ollut ja
tuleeko olemaan mitään
eihän sitä olla edes
rakkaudeksi koskaan
kutsuttukaan
on se kuitenkin vain olemassa
joku
jota ilman olisi niin tyhjää
se mitä ei edes tiedä
millä nimellä sitä kutsuisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tästä tuli mieleeni
eräs dokumentti tv- ohjelma
jossa tieteellisesti tutkittiin
onko rakkautta olemassa
erään avioparin välillä

mutta sitä ei pystytty todistamaan
siis tieteen kautta

pidin tästä runostasi
se herätti ajattelemaan

Minusta tässä on valtavasti ajatusta.
Rakkaudesta sanotaan ties mitä, ja lauletaan myös.
Mutta runosi näyttää, mitä tapahtuu jos sitä ei ole. On tyhjää! Totta.

Pohdiskelevan puhutteleva runo.

...rakkaudesta voi kehittää päättymättömän tarinan.

Ei ole aina helppo nimetä jokaista tunnettaan..kokemustaan. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

Kuka sen tietäisi mitä se on.
On eikä olekaan, mutta kuitenkin on.

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!

aivan..

kuten aiemmin jo olen
kommentoinut
ajattelemaan tämä runo laittaa
mutta
ERITTÄIN PALJON ONNEA SYNTYMÄPÄIVÄNÄSI
JA MYÖSKIN IHAN JOKAINEN PÄIVÄ !

~ Koskettavan kaunis runo .. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ ~

Joopa se joo... Rakkaus on mielestäni lehmä.

Ei ole aina helppo nimetä jokaista tunnettaan..kokemustaan. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

Kuka sen tietäisi mitä se on.
On eikä olekaan, mutta kuitenkin on.

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!

aivan..

kuten aiemmin jo olen
kommentoinut
ajattelemaan tämä runo laittaa
mutta
ERITTÄIN PALJON ONNEA SYNTYMÄPÄIVÄNÄSI
JA MYÖSKIN IHAN JOKAINEN PÄIVÄ !

~ Koskettavan kaunis runo .. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ ~

Joopa se joo... Rakkaus on mielestäni lehmä.

 

Käyttäjän kaikki runot