Siivoan taas pois

Runoilija Rafaela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tassunjälkesi
muuten niin tyhjästä
huoneesta.

Ne vain leijuvat
ilmassa, eikä
siihen auta mikään
"odöör-control".

Matto tuntuu
muhkuraiselta -

sinne piilotit
kaikki puhumattomat
asiat.

Juoksit pois
väärään aikaan -

veit henkisen imurini
mennessäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tehokkaat vertaukset
uudenlainen runo

pidän kovin :)

henkinen imuri argh jos sen menettää, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot