Ei suudelmin suljettu kirje

Runoilija Rafaela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiltistä tytöstä
on vain rippeet jäljellä

kun ilman huulipunaa
lataan tekstiä
tulemaan

rosoiselle paperille

mustalla kynällä.

Sydän ei tunne
mitään,
mutta mielessä
paukkuu pakkanen.

En laita mukaan
tuoksua -

sen saat kuvitella
ihan itse.

Rakkaudeton
rakkaus kun ei
minusta tuoksu
miltään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa tunnetta tässä!!Loppuosa on kekseliäs!!

Voimakkaita tunteita runossasi, hyvin kirjoitettu

 

Käyttäjän kaikki runot