mieleni riuhtoja

Runoilija KannusKäsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ELÄMÄ SE ON VAIN SELLAISTA
 

Kuutamostani kietonut
loitsuihisi kaivertanut

savukiehkuraan kietoutuneena

minä olen lumoutuneena sinua varten
varjoissani odotan

eheytyä saan uudessa kuutamossa
kasvoni kohottaa taas yön tuuliin

olla taasen eheä. kokonainen. valmis

minä olen piinaava tuuli korvissasi
tai lempeä vire poskellasi
valinta on sinun...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot