Nimetön

Runoilija alppiruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haikuilen harvakseltaan.
 

Lehtivihreään
kypsän elämän merkki.
Keltainen lehti.

Selite: 
Syksyn ensimmäinen airut.
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin se todellakin on, siinä lehvikön vehreyden keskellä yksi keltainen lehti hyvin näkyvänä ja tuo eittämättä lähestyvän syksyn mieleen.

Kiitos vierailustasi

Haikea haiku, jossa olet tavoittanut oikean haikutunnelman.

Todella oivallinen ja kaunis haiku :)))

Kyllä syksy on jo vahvasti aistittavissa.

Kypsän on yleensä helppo tipahtaa :c)

Tämä ja edellinen haikusi kertovat lyhyessä muodossa vuodenaikojen vaihtumisesta ja samalla ne siirtävät lukijan ajatukset kauemmas.

Täyden elämän kiertokulkua. Juuri kun on saanut ihailla hetken, pitää jo luovuttaa pois. Tyhjentävästi jälleen sinulta!

Yksinkertaisen hieno ^^

Syksyn lapsena pidän myös syksystä, kuten kaikista vuodenajoista, vaikka kesä onkin kestosuosikkini tuon valoisuuden ja lämmön vuoksi!

 

Käyttäjän kaikki runot