Riina

Runoilija jää-herne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mamma säger att det är en gåva att vara så känslig som jag är,
Men sen igen så har hon aldrig stått i mina skor, känt mina känslor.
 

Come give me what you used to
You don't have to stay for long

Bring me back to the days when I didn't
I didn't know that things could go wrong

Come kiss me on the forehead
Hold me until the pain is gone

Tell me how you always wished you could
Take my pain away and give me sunshine

Come be my best sister again
Love me like nothing's wrong

Tell me you'll be there to hold my hand
When I feel like letting everything go

Come hold me like before
Make me feel safe again

Tell me how you'll always be my sister
No matter how wrong things turn out

Come smile at me again
Be my big sister again

Selite: 
Halaus ja suukko otsalle, ei se parantanut sairautta, mutta ainakin se helpotti oloa, ihana tietää että on joku joka välittää <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot