Aziz

Runoilija jää-herne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mamma säger att det är en gåva att vara så känslig som jag är,
Men sen igen så har hon aldrig stått i mina skor, känt mina känslor.
 

I'm a mistake, but I happened
On the floor, the wall, the window sill

Naked before u I stand, feet firmly on the ground
Around your neck, up in the air, on the chair

With yours in mine my heart beats louder
In my chest against your back or under

You are my mistake, but I love this sin
Then maybe one day, you'll turn into my blessing

On the wall, the chair the floor, my sin, u I adore

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pehmeää eroottista sävytystä, lukijasta kiinni kuinka voimakkaasti kuvan kokee. Muuten päällimmäisenä mieleen jää toivomus, jonka muotoilen ajatukseksi: "kumpa se mikä tänään on väärää (synti, omissa ja/tai toisten silmissä) jonain päivänä kääntyisi olemaan puhtaasti siunaus ja emme enää olisi toisillemme erehdyksiä".

 

Käyttäjän kaikki runot