Hon reser snart en vit flagga

Runoilija jää-herne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mamma säger att det är en gåva att vara så känslig som jag är,
Men sen igen så har hon aldrig stått i mina skor, känt mina känslor.
 

Så många gånger som jag velat berätta för dig
Om hur sjukt det tar att springa och gömma sig

Lika många gånger har jag förnekat sanningen
Om hur sjukt det tar att inte känna dina armar

Att allt det här händer åt en flicka med för många
Allt för många tunga stenar att bära omkring på

Men har du hört henne svära på grund av ödet
Hon bär det ensam, vill inte orsaka dubbelsorg

Så många gånger som du hoppats på det bästa
Lika många gånger har hon sagt att hon mår bra

Men att hon lever för att hon vet att du existerar
Att hon livnär sig på den kärlek du ger henne

Det för henne framåt, men drar henne åt sidan
Hon finner sig på en plats där hon inte vill vara

Men du hade väl inte förväntat dig att hon nu undrar
Om det spelar någon roll, om hon spelar någon roll

Selite: 
Den här är för mig
Kategoria: 
 

Kommentit

Du kan svenska! ;D Bra födelsedag!

Auts. Kertakaikkiaan.

Piti ihan kokeilla ovatko nuo sinun sanasi tosiaankin kolmiulotteisia. Ei sormenpäissä tuntunut mitään, mutta jotain kipua hengitin...siis huokaus päättyi nielaukseen...

Voi että, en voi muuta sanoa kuin että Ihailen taitojasi!! :o)

Tämä on upea teksti. Jep. Dette her er utmerkt syns jeg!

 

Käyttäjän kaikki runot