Keinumaan

Runoilija Kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2015
Viimeksi paikalla: 19.9.2021 15:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1966

Kaunis kiitos kaikille kommenteista ja
kuukauden runoilijatar tittelistä 3/2017  💗😊

En halua osallistua enää äänestyksiin.
 
 

                                        
                                             

  Elämä on kuin

ainutlaatuisen herkkä taideteos

 

 

Hänen runoutensa kanssa

                              maalaten väriä ja värinää elämään

 

Nostaa keinumaan

 

     vie korkeampiin sfääreihin

 

keinumaan


 

keinumaan

 

 

Galaksien värinät  ympärillämme

 

                          huuliltasi hengitän

 

 

kaukaisten rantojen aurinko tuulet.

 

   


 

                   

 

                       
                        

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aavistuksellisen herkkä kaunis runo.
 
Sinulla ystäväni on taito hyppysissä.
 
Kaunis !
ilmava vapaus liikkuu runosanoillasi
onni ja ihmisen läheisyys tunnon laineillasi
rakkaus on tie aurinkoon
 
Kaunista ja herkkää.
Keinumisesta tykkäävät kaikki, jossakin vaiheessa elämäänsä <3 
Kaunis kuvaus elämän taideteos
kun  katselee tarkemmin niin näkee enemmän ja kun antaa vaikuttaa
saa keinua.

Elämän halu ja onni on läsnä runossasi
Huumaava eteerisyys ja kepeys sanoissasi, vie ajatukset tuulena kelnumaan, ihanuus  ♡
 

Käyttäjän kaikki runot