Niin.

Runoilija Kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2015
Viimeksi paikalla: 19.9.2021 15:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1966

Kaunis kiitos kaikille kommenteista ja
kuukauden runoilijatar tittelistä 3/2017  💗😊

En halua osallistua enää äänestyksiin.
 



Sinä paljain jaloin
minä mustikkasuu

Askel vain
ja rakkaudemeri

                  tule mereeni


Niin.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista,pidän.
Mielelläni tulen, mutta jos on pärskivä aallokko, nin voi pelko iskeä. Tykkään purjehtia tyynillä vesillä.
Runosi on houkutteleva, kuin aava mystinen meri,
violetti värisommitelma on presiis punaista ja sinistä,
hienovaraisesti värähtelevä luovuutta herättävä.
Suloisen kesäinen ja kohta on kaksi suuta mustikassa!?!
kesäistä kirkkautta, mustikkaista houkutusta
rakkaus runollinen

 
Ihanaa kerrontaa, tosin tällä hetkellä on mansikka-aika <3
Todella hienosti maalailet tässä.
kaunista tunnetta
Kepeyttä ja odottavaa onnea, lupailee paljon :)
Vai vailla vanilijakastiketta. Kiva.
intiimi on runosi tunnelma.
Pieni, kaunis ja kesäinen tunnelmapalanen on runosi.
 

Käyttäjän kaikki runot