Kultaisella polulla

Runoilija Kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2015
Viimeksi paikalla: 19.9.2021 15:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1966

Kaunis kiitos kaikille kommenteista ja
kuukauden runoilijatar tittelistä 3/2017  💗😊

En halua osallistua enää äänestyksiin.
 

Mieli lähtee ilonpyörteisiin

                maalaa kultavalolla

syleilee rauhan energiaa




olla vaan hiljaa

ja tuntea lumitähti poskella.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa vaikuttava mieleen
tuo jopa mystisen tunnelman
taidokas sopusointu lauseilla
silti kussakin oma herkkä hipaisu

Kyllä tykkään
Upeaa, lumihiutaleen tuntee hyvin poskella, kun on kova pakkanen <3 
riemukkaan valoisa runosi kuin omintakeista tähtisadetta
ja kuitenkin ymmärrys kuunteluun, seuraamiseen ja hetken nautintaan
(sulava lumitähti täällä kutittaa) asenne sanoillasi kultainen
 
hentoa ja kaunista
"Tuntea lumitähti poskella", suloisen koskettavasti sanottu... rauhaa ja harmoniaa runossasi.
ihana! onnenhetki joka soisi jatkuvan, jatkuvan
Hiljaisuus on haltija hieno.
 
Miten kaunis - rauhan voi tuntea
Kauniin, rauhoittavan, herkän kuvan olet piirtänyt tähän.
Pidän tämän tunnelmasta
 

Käyttäjän kaikki runot