Perhosia vatsassa

Runoilija Kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2015
Viimeksi paikalla: 19.9.2021 15:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1966

Kaunis kiitos kaikille kommenteista ja
kuukauden runoilijatar tittelistä 3/2017  💗😊

En halua osallistua enää äänestyksiin.
 


Aallot lähenee
       ja vetäytyy taas

Jotain hyvin kaunista
       koskettaa sain

Unipolkumme
       eksyy toisiimme

Aamun kaipuunkukat
      
         taipuu
                          meren aaltoihin päin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

liike kuin hyväily, unelmien aaltoilua
kaipauksen toivetta, odotuksen kihelmää
rakkaus jo melkein koskettaa
 
Todella kaunista!
kaunista tunnetta runossasi
Mukavasti leijuvat perhoset vatsan aalloilla... ja /aamun kaipuunkukat/ taipuvat suloiseksi lopuksi.
Herkällä kynällä kirjoitettua...kaunista!
Komeata kerrontaa tässä maalailet ja nautin siitä.
Erittäin kaunista!
Herkkä odotus luo hyvänolon,
suo tunteeseen aistin,
tunteen kuin ajatukset koskettaisi.

nyt kyllä herkistit ;)
Upean kauniilla tavalla kerrottu pieni tarina <3
Kuin höyhen leijailee runosi eteen päin.  Loppu on häkellyttävän kaunis :)
Oi että ;) unen maailmassa tapahtuu,
ihania ja kauniita kohtauksia.
Romanttisen unen jälkeen on
varmaan ilo herätä...toivottavasti
uni toteutuu.
 

Käyttäjän kaikki runot