Hengitän puhtautta ja raikkautta

Runoilija Kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2015
Viimeksi paikalla: 19.9.2021 15:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1966

Kaunis kiitos kaikille kommenteista ja
kuukauden runoilijatar tittelistä 3/2017  💗😊

En halua osallistua enää äänestyksiin.
 



Universumin henkäys

       on niin hento


sydänpolulla henkeni huokaa


kosketa minua


kosketa

 

tulilinnun sulat hipaisee

sieluani

 

ja askeleeni on


       keijun keveät.

 


oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kosketuksen keveää, raikastavaa voimaa
leijuvien hiutaleiden kuvioina, puhtailla askelilla
ihminen toistaan hennoin elein nostattaa,
kaivaten halajaa

 
Tarvitsen runoasi tänään... <3
Kauniin herkkää sanailua 😍
mystistä kauneutta
Upeaa runokerrontaa, kevyin mielin kannattaa olla usein <3 
voi että, sinulla on taito kuohkeuttaa pilvetkin, ennen kuin valjastat ne ratsuiksi
Aavistuksellisen herkkä hipaisu.
Oi onnea :) ! Ihana !
 

Käyttäjän kaikki runot