Aurinkotaivas syliini jäi

Runoilija Kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2015
Viimeksi paikalla: 19.9.2021 15:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1966

Kaunis kiitos kaikille kommenteista ja
kuukauden runoilijatar tittelistä 3/2017  💗😊

En halua osallistua enää äänestyksiin.
 

 


Tulit taas elämääni

           kuin kosken kuohut

 

vaahtopäät kutitti

 

Nostit rakkaustasoa
 

               sydämenvaloa

 

Aurinkotaivas syliini jäi

mut

 

miksi en ikävöi sua enää, en.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus kokemus on vaan riittävä
 
Tässä on jännä sekoitus toivoa onnea ja surua... En tiedä mikä on päällimmäisin tunne.
Ihana kun pistää miettimään.
Hyvä lämpö koko matkan 
muiston vaik tuo ei kaipaukseen tarrautunut, 
opettava runo
vahvat realiteetit, lähes pakolliset valinnat dumppaavat tunnelmat,
erotuskaa vähentävät, yhteisyys ihanuuden parasta, ero elämän vaatimusta - koskettaa runokuvauksesi
 
hienosti saat aikaan tunnelman hetkestä
jota on odottanut ja joka toteutuu
ilman syvää vaikutusta
- mutta jonka piti tapahtua
Joskus kaikki menee ohitse. Yleensä tulee uusi rakkaus tilalle <3 
Aurinkotaivas sylissä... upeasti sanottu! Voiko sen jälkeen kylmetä koskaan? Valovoimarunoutta!
 

Käyttäjän kaikki runot